X  
Honlapunkon jelenleg 385 cég, 780 termék és 529 apróhírdetés található! - Ma 2014. április 16, szerda, Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz. - 1 euró 4.4762 lej és 1 dollár 3.234 lej - Honlapunkon a regisztráció INGYENES! - Válassza a regisztráció menüt ha regisztrálni szeretne - Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van jelezze nekünk az info@udvarhely.info email címen.
  Udvarhely.Info    Új cég hozzáadása
Deság Villa - Panzió kellemes hegyvidéki környezetben
 Ezt a céget 6844 alkalommal látták
Cím: Székelyudvarhely
         Nicolae Balcescu utca 3 szám
Telefon: 0266218202
Web: www.cabsat.ro
Tevékenység: Villanyszerelés és a villanyszereléshez szükséges alkatrészek forgalmazása, Nobo norvég elektromos fűtőpanelek forgalmazása, kis és közép feszültségű rendszerek,behatolásjelzési rendszerek, tűzvédelmi rendszerek, kamera rendszerek,napelemek.
 
Üzenet  Weboldal Térkép Panoráma Vissza
SC.Cabsat.SRL


A CABSAT KFT. 1994-ben alapították, kitűzött célja a villanyszerelés és a villanyszereléshez szükséges alkatrészek forgalmazása. Kereskedelmi illetve tervezési tevékenységét a N. Bălcescu utca 3 szám alatt fejti ki, itt található cégünk üzlethelyisége és itt vannak az irodák.

Folyamatosan növekszik úgy a forgalom, mint a foglalkoztatottak száma. 2007-ben 5.200.000 Ron éves forgalmat realizált, és 35 alkalmazottat foglalkoztatott. Az alkalmazottak között vannak mérnökök, szakképzett villanyszerelők és kereskedelemben dolgozok.

A legfontosabb célkitűzés az ügyfeleink minél magasabb szintű kiszolgálása, illetve a legjobb minőség/ár arány nyujtása.

Termékek / szolgáltatások megtekintése
 
Apróhírdetések
Keresés a hírdetések között
Új hírdetés | Összes | Hírdetéseim

Eladó garázs
Eladó fémgarázs Székelyudvarhelyen az Intercost me ...
VERSENYKÉPES KÜLFÖLD ...
Versenyképes jövedelmet adó külföldi munkák hirdet ...
ELADÓ CSALÁDI HÁZ SZ ...
Eladó családi ház szombatfalván,7 ár telekkel,rend ...
Skoda Fabia Kombi
Skoda Fabia Confort 1. 4 16V Kombi Németországból ...
 Termékek : 1 - 6 / 6 
Nobo C4E ele...
Nobo K4N ele...
NOBO R80 ter...
Nobo C4N-C2N...
Nobo T4N ele...
Nobo B4N ele...
 Termékek : 1 - 6 / 6 
© 2011 - Udvarhely.Info - minden jog fenntartva
infoudvarhely.info
Cégek 00. - Irodaszerek Comercializare Magyar ARCULATTERVEZÉS Villanyszerelés Könyvelés Ipari Segítünk bútorgyártás A Szállás kiskereskedelem Szállás Műanyag weblap Cégünk Csipkebogyó ÜZLET Rendelésre muanyag Adidas  Használati székely tervezés - filmezés Extra IT Kertészeti Faipar Munkavédelem Hús- SZEMELYSZALLITAS weblap Földmérés Cégünk