X  
Honlapunkon jelenleg 395 cég, 785 termék és 598 apróhírdetés található! - Ma 2014. november 21, péntek, Olivér napja van. Holnap Cecília napja lesz. - 1 euró 4.4421 lej és 1 dollár 3.5472 lej - Honlapunkon egy új cég hozzáadása illetve a hírdetések feladása INGYENES! - Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, kérjük jelezze nekünk az info@udvarhely.info e-mail címen.
  Udvarhely.Info    Új cég hozzáadása
 Ezt a céget 7707 alkalommal látták
Cím: Székelyudvarhely
         Nicolae Balcescu utca 3 szám
Telefon: 0266218202
Web: www.cabsat.ro
Tevékenység: Villanyszerelés és a villanyszereléshez szükséges alkatrészek forgalmazása, Nobo norvég elektromos fűtőpanelek forgalmazása, kis és közép feszültségű rendszerek,behatolásjelzési rendszerek, tűzvédelmi rendszerek, kamera rendszerek,napelemek.
 
Üzenet  Weboldal Térkép Panoráma Vissza
SC.Cabsat.SRL


A CABSAT KFT. 1994-ben alapították, kitűzött célja a villanyszerelés és a villanyszereléshez szükséges alkatrészek forgalmazása. Kereskedelmi illetve tervezési tevékenységét a N. Bălcescu utca 3 szám alatt fejti ki, itt található cégünk üzlethelyisége és itt vannak az irodák.

Folyamatosan növekszik úgy a forgalom, mint a foglalkoztatottak száma. 2007-ben 5.200.000 Ron éves forgalmat realizált, és 35 alkalmazottat foglalkoztatott. Az alkalmazottak között vannak mérnökök, szakképzett villanyszerelők és kereskedelemben dolgozok.

A legfontosabb célkitűzés az ügyfeleink minél magasabb szintű kiszolgálása, illetve a legjobb minőség/ár arány nyujtása.

Termékek / szolgáltatások megtekintése
 
Apróhírdetések
Keresés a hírdetések között
Új hírdetés | Összes | Hírdetéseim

Idősgondozás Langena ...
Gondozónőt keresünk egy 66 éves (160cm,60kg) hölgy ...
Idősgondozók
Kedves gondozónőket és gondozókat keresünk Németor ...
Idősgondozói állás D ...
Gondozónőt keresünk egy 70 éves (168cm,60kg) hölgy ...
allasajanlat
Noi szemelyt keresunk delutani muszakba ...
 Termékek : 1 - 6 / 6 
Nobo C4E ele...
Nobo K4N ele...
Nobo T4N ele...
Nobo C4N-C2N...
NOBO R80 ter...
Nobo B4N ele...
 Termékek : 1 - 6 / 6 
© 2011 - Udvarhely.Info - minden jog fenntartva
infoudvarhely.info
Teljeskörü ALKALMOAZOTT Használati Nemet szerelo butorgyartas Reklámfelületek Házhoz Szállás BUTORGYARTAS Kertibútorok Idősgondozói Autóriasztók Online Fa Vendéglő Reklámfelületek Honlapkészítés Külömböző 1. Műanyag TERMESZETES Munkavédelem II SZEMÉLY Reklámfelületek Az Desztinációk Polgári A fotó Textilszállítás SZEMÉLY Babe Nyomtatókellék Termékek Autóriasztók Bel- vadaszkesek