X  
Honlapunkon jelenleg 395 cég, 789 termék és 609 apróhírdetés található! - Ma 2014. december 20, szombat, Teofil napja van. Holnap Tamás napja lesz. - 1 euró 4.475 lej és 1 dollár 3.6474 lej - Honlapunkon egy új cég hozzáadása illetve a hírdetések feladása INGYENES! - Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, kérjük jelezze nekünk az info@udvarhely.info e-mail címen.
  Udvarhely.Info    Új cég hozzáadása
 Ezt a céget 7823 alkalommal látták
Cím: Székelyudvarhely
         Nicolae Balcescu utca 3 szám
Telefon: 0266218202
Web: www.cabsat.ro
Tevékenység: Villanyszerelés és a villanyszereléshez szükséges alkatrészek forgalmazása, Nobo norvég elektromos fűtőpanelek forgalmazása, kis és közép feszültségű rendszerek,behatolásjelzési rendszerek, tűzvédelmi rendszerek, kamera rendszerek,napelemek.
 
Üzenet  Weboldal Térkép Panoráma Vissza
SC.Cabsat.SRL


A CABSAT KFT. 1994-ben alapították, kitűzött célja a villanyszerelés és a villanyszereléshez szükséges alkatrészek forgalmazása. Kereskedelmi illetve tervezési tevékenységét a N. Bălcescu utca 3 szám alatt fejti ki, itt található cégünk üzlethelyisége és itt vannak az irodák.

Folyamatosan növekszik úgy a forgalom, mint a foglalkoztatottak száma. 2007-ben 5.200.000 Ron éves forgalmat realizált, és 35 alkalmazottat foglalkoztatott. Az alkalmazottak között vannak mérnökök, szakképzett villanyszerelők és kereskedelemben dolgozok.

A legfontosabb célkitűzés az ügyfeleink minél magasabb szintű kiszolgálása, illetve a legjobb minőség/ár arány nyujtása.

Termékek / szolgáltatások megtekintése
 
Apróhírdetések
Keresés a hírdetések között
Új hírdetés | Összes | Hírdetéseim

Idősgondozónők / gon ...
Gondozónőket és gondozókat keresünk Németországb ...
Gondozás Németország ...
Gondozónőket és gondozókat keresünk Németországba ...
Idősgondozás Kölnben ...
Gondozónőt keresünk egy 83 éves, (156cm,55kg) hölg ...
Idősgondozás Németor ...
Gondozónőket és gondozókat keresünk Németországba ...
 Termékek : 1 - 6 / 6 
Nobo C4E ele...
Nobo K4N ele...
Nobo T4N ele...
NOBO R80 ter...
Nobo C4N-C2N...
Nobo B4N ele...
 Termékek : 1 - 6 / 6 
© 2011 - Udvarhely.Info - minden jog fenntartva
infoudvarhely.info
magánválalkozás Az Az ÉPÜLETGÉPÉSZETI Felnőttoktatás villanyszerelés Masszázs Lakástextíliák ÜZLET Víz- Üveg FÉRFI Centrifugális A Vállaljuk KÖNYVELÉS Muanyag állás Utilaje Péktermékek Forgalmazunk Nemzetkozi Masszázs Dokumentumok "Zene Ipari Kiadványszerkesztés(színrebontás Házalapásás S.C. AUTOGUMI privát Üzletünk Művészellátó Munkavédelem kereskedelem Temetkezési Házalapásás Kovacsoltvas Acs