X  
Honlapunkon jelenleg 385 cég, 780 termék és 530 apróhírdetés található! - Ma 2014. április 25, péntek, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz. - 1 euró 4.4625 lej és 1 dollár 3.2273 lej - Honlapunkon a regisztráció INGYENES! - Válassza a regisztráció menüt ha regisztrálni szeretne - Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van jelezze nekünk az info@udvarhely.info email címen.
  Udvarhely.Info    Új cég hozzáadása
Honlapok készítése Székelyudvarhelyen
 Ezt a céget 6868 alkalommal látták
Cím: Székelyudvarhely
         Nicolae Balcescu utca 3 szám
Telefon: 0266218202
Web: www.cabsat.ro
Tevékenység: Villanyszerelés és a villanyszereléshez szükséges alkatrészek forgalmazása, Nobo norvég elektromos fűtőpanelek forgalmazása, kis és közép feszültségű rendszerek,behatolásjelzési rendszerek, tűzvédelmi rendszerek, kamera rendszerek,napelemek.
 
Üzenet  Weboldal Térkép Panoráma Vissza
SC.Cabsat.SRL


A CABSAT KFT. 1994-ben alapították, kitűzött célja a villanyszerelés és a villanyszereléshez szükséges alkatrészek forgalmazása. Kereskedelmi illetve tervezési tevékenységét a N. Bălcescu utca 3 szám alatt fejti ki, itt található cégünk üzlethelyisége és itt vannak az irodák.

Folyamatosan növekszik úgy a forgalom, mint a foglalkoztatottak száma. 2007-ben 5.200.000 Ron éves forgalmat realizált, és 35 alkalmazottat foglalkoztatott. Az alkalmazottak között vannak mérnökök, szakképzett villanyszerelők és kereskedelemben dolgozok.

A legfontosabb célkitűzés az ügyfeleink minél magasabb szintű kiszolgálása, illetve a legjobb minőség/ár arány nyujtása.

Termékek / szolgáltatások megtekintése
 
Apróhírdetések
Keresés a hírdetések között
Új hírdetés | Összes | Hírdetéseim

VERSENYKÉPES KÜLFÖLD ...
Versenyképes jövedelmet adó külföldi munkák hirdet ...
Eladó garázs
Eladó fémgarázs Székelyudvarhelyen az Intercost me ...
VERSENYKÉPES KÜLFÖLD ...
Versenyképes jövedelmet adó külföldi munkák hirdet ...
ELADÓ CSALÁDI HÁZ SZ ...
Eladó családi ház szombatfalván,7 ár telekkel,rend ...
 Termékek : 1 - 6 / 6 
Nobo C4E ele...
Nobo K4N ele...
NOBO R80 ter...
Nobo C4N-C2N...
Nobo T4N ele...
Nobo B4N ele...
 Termékek : 1 - 6 / 6 
© 2011 - Udvarhely.Info - minden jog fenntartva
infoudvarhely.info
Könyvtár az Lépcsők Napelem Cégünk Könyvelés Honlapkészítés IT 1. Kiadó felületkezelés pedagógus Textilszállítás Térkövek Centrifugális Autohifi Földmérés Élelmiszer Szállás Noi-ferfi Hús- Utazasi Butorgyartas Szállás Könyvelés Székelyföld Étel Irodaszerek Babe magánválalkozás Bútorgyártás Fazsindely ÉPÜLETGÉPÉSZETI Biztonságtechnika Könyvtár vitaminok Fazsindely Cégünk Oktato