X  
Honlapunkon jelenleg 395 cég, 785 termék és 598 apróhírdetés található! - Ma 2014. november 22, szombat, Cecília napja van. Holnap Kelemen napja lesz. - 1 euró 4.4412 lej és 1 dollár 3.5697 lej - Honlapunkon egy új cég hozzáadása illetve a hírdetések feladása INGYENES! - Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, kérjük jelezze nekünk az info@udvarhely.info e-mail címen.
  Udvarhely.Info    Új cég hozzáadása
 Ezt a céget 7838 alkalommal látták
Cím: Székelyudvarhely
         Kossuth Lajos utca 3 szám
Mobil: 0040745 766 322
Web: www.helvien.ro
Tevékenység: Varrodánk a magyar és a székely nemzet öltözködési hagyományait, ruhaviselési ízléseit hivatott életre kelteni,mindezt ötvözve napjaink divatvilágával.
 
Üzenet  Weboldal  Térkép Panoráma Vissza
Helvien Inara


Természetes anyagokat, - mint pamut, len, gyapjú - használva, megrendelőink személyes kéréseit mindig elsődlegesnek tekintve, készítjük ruháinkat.Célunk, hogy az összes termékünkön korszerűen jelenítsük meg mindazokat a hagyományos ruhakészítési és diszítési vonásokat, melyekkel elődeink büszkélkedtek,megőrizve így nemzeti identitásunkat.

Az alkalmi ruhákat, kosztümöket ünnepi alkalmakra (keresztelők, konfirmálások, esküvők) választják ruhatárukba vásárlóink, de vannak olyan fiatalos, modern stilusú, a mindennapokban viselhető ingek, szoknyák , ruhák, melyekkel egyaránt büszkén egészítík ki ruhatáraikat.

Termékek / szolgáltatások megtekintése
 
Apróhírdetések
Keresés a hírdetések között
Új hírdetés | Összes | Hírdetéseim

Idősgondozás Langena ...
Gondozónőt keresünk egy 66 éves (160cm,60kg) hölgy ...
Idősgondozók
Kedves gondozónőket és gondozókat keresünk Németor ...
Idősgondozói állás D ...
Gondozónőt keresünk egy 70 éves (168cm,60kg) hölgy ...
allasajanlat
Noi szemelyt keresunk delutani muszakba ...
 Termékek : 1 - 3 / 3 
Magyaros női...
Tulipános ka...
Diszmagyar
 Termékek : 1 - 3 / 3 
© 2011 - Udvarhely.Info - minden jog fenntartva
infoudvarhely.info
Fényképészet Csiszolás Kölcsönök femszerkezetek Rovidaru A Ingatlan TERMESZETES nyelvoktatás A otthoni Pungi HOTEL Szabaduljon Panzio 1. SZAKFORDÍTÓ BlaserSauerMauserZeissS. web Villanyszereles asztalosmunkák Nemet Szállás autós otthoni ALKALMOAZOTT Szallas Horgasz KÖNYVELÉS villanyszerelés Postaláda Butorgyartas Teljeskoru Fényképészet Műanyag HOTEL Az Forgalmaz Az